misiunea noastră

MISIUNEA NOASTRĂ

Misiunea noastră este instruirea și mentorarea tinerilor pentru a deveni lideri ce trăiesc și promovează valorile moral-creștine în societate și aduc valoare adăugată unde trăiesc.

CUM?

Fiecare dintre programele și activitățile pe care le desfășurăm sunt atent planificate pentru a susține și îndeplini această misiune constantă de formare și dezvoltare personală și instruire de lideri tineri. Pentru mai multe informații vă rugăm să accesați categoria proiecte unde veți găsi o scurtă prezentare a fiecărui program și modul în care puteți să ne contactați pentru orice întrebare sau pentru a vă alătura nouă ca voluntar sau participant.

DE CE?

România se dezvoltă în mod rapid pe toate planurile, uneori prea rapid pentru a face față constantelor schimbări cu bine. Ne dorim ca aceste contexte pe care le dezvoltăm pentru tineri să îi ajute să își proceseze trăirile și nu doar să se adapteze la constantele schimbări, ci să devină ei înșiși agenți ai schimbării în bine în societatea în care trăim. 

Valorile noastre

Lucrul în echipă

Frumusețea și puterea unei echipe se află în diversitatea pe care o aduce fiecare membru, atât în ceea ce privește abilitățile, cât și în ceea ce privește experiența personală care îmbogățește experiența grupului. Echipa Vital 10/10 este o echipă diversă, cu persoane din toată țara, care, uniți fiind de scopuri și valori comune, visează la un viitor mai bun pentru generația tânără și pun umărul la împlinirea acestui vis. Vocea fiecăruia este valoroasă și îmbogățește conversația și planul de acțiune.

Dezvoltare personală

Asemenea unui corp omenesc care are nevoie de nutriție potrivită, odihnă, exerciții fizice și un mediu propice pentru a se dezvolta armonios și sănătos, la fel, orice persoană ca întreg are nevoie de anumite ”ingrediente” pentru o dezvoltare sănătoasă și armonioasă. Dezvoltarea personală este o valoare centrală pentru noi, Asociația Vital 10/10, atât pentru echipa noastră care este provocată la o dezvoltare continuă, cât și pentru voluntarii și tinerii cu care noi lucrăm. 

Formare de lideri

Ridicarea unei noi generații de lideri nu este un proces singular, ci are loc continuu. Noi credem în investiția constantă în tineri în vederea identificării, echipării și împuternicirii noilor lideri ca ritm de viață, nu doar pentru când actualii lideri vor preda ștafeta. Formarea de lideri presupune nu doar dezvoltarea abilităților intra și interpersonale, ci și dezvoltarea caracterului, care este marca principală a unei persoane cu influență.