proiecte

Edge Sports

Românul s-a născut fotbalist. O simplă plimbare pe lângă terenurile de fotbal din orașul sau comuna în care locuim ne confirmă această parafrazare a celebrei zicale atribuită lui Vasile Alecsandri. Terenurile, parcurile chiar și câmpurile uneori sunt pline de băieți pasionați de sportul rege. Și noi iubim fotbalul, însă dorim să folosim această pasiune și pentru a transmite valori sănătoase și pentru a dezvolta caracterul băieților, nu doar forma lor fizică. De aceea, motto-ul Edge este: puternici fizic, mental și spiritual, pentru că ne focalizăm pe dezvoltarea holistică a persoanei. În acest moment avem echipe de fotbal Edge în mai multe zone ale țării, având competiții locale și regionale.

Speak English

Fie că e vorba de o tabără la munte, la mare, sau chiar într-un mediu urban lucruri neașteptat de bune se întâmplă când tineri se adună împreună: experiențele noi sunt mai memorabile; relații noi se crează, iar cele existente se adâncesc; să înveți despre lume și viață este mai ușor; să te schimbi în mai bine devine o dorință arzătoare.

 

Deși experiența unei tabere e diferită pentru fiecare, lucrurile bune enumerate mai sus sunt ceea ce ne dorim pentru fiecare participant în taberele organizate de Vital 10/10.

Organizăm tabere de engleză, tabere sportive sau tabere de dezvoltare personală pentru că vrem să-i ajutăm pe cei tineri să devină oameni cu o influență pozitivă ai contextului în care se află.

Exit Tour

Programul Exit Tour reprezintă o platformă pentru dezvoltarea și echiparea elevilor în cadrul unităților de învățământ unde aceștia studiază. În cadrul acestui program elevii parcurg o serie de prelegeri și participă la activități dinamice de interes, precum, miniconcerte și jocuri, ce tratează subiecte relevante dezvoltării lor educaționale, sociale și culturale. De asemenea, platforma Exit Tour este o unealtă la dispoziția unităților de învățământ pentru a prezenta mesajul educațional într-o altă formă, decât cea convențională, ceea ce mărește interesul și apetitul elevilor pentru educație și cultură.

Fusion

Lucrăm cu adolescenți, folosind limbajul universal al muzicii, ceva ce deja este parte din viața noastră de zi cu zi. Prin întâlnirile săptămânale, tinerii pasionați de muzică pot învăța să cânte în cor, pe voci, solo, și la instrumente. Apoi pot arăta pe scenă ce au învățat, la concertele pe care le susținem periodic. 

De ce cor? Într-o trupă e loc doar pentru câțiva. Într-un cor e loc pentru toți.